INGREDIËNTEN
 
Gefermenteerde rode rijst; vulstoffen: microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat, calciumstearaat; olijfextract (Olea europaea, vrucht); astaxanthine (AstaREAL®, uit de microalg Haematococcus pluvialis); tabilisatoren: hydroxypropylmethylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, cellulose; D-alfatocoferylacetaat; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: stearinezuur, talk.

Glutenvrij, Lactosevrij

60 V-tablets
50 % MÉÉR RODE GIST RIJST-EXTRACT
Gefermenteerde rode rijst of rode gist rijst dankt zijn naam aan de kleur die het krijgt, nadat de rijst werd gefermenteerd met de gist Monascus purpureus. Het is een gewoonte die in China en Japan al eeuwen is ingeburgerd om gerechten op smaak te brengen. Die rode gist rijst bevat monacoline K, een waardevolle stof die in zekere zin lijkt op statines, de standaardmedicijnen die bij te hoge cholesterolwaarden worden voorgeschreven. Het is wetenschappelijk aangetoond dat minstens 10 mg monacoline K per dag een natuurlijk alternatief is om een gezonde cholesterolspiegel te behouden.

MONACOLINE K IN 80% HYDROXYZURE VORM

Monacoline K bestaat in twee moleculaire vormen: in lacton- en in hydroxyzure vorm. De 80% hydroxyzure vorm die in CholeRice + ChoLive wordt gebruikt, heeft het voordeel dat de monacoline K niet door ons organisme omgezet hoeft te worden, zij is dus onmiddellijk werkzaam. Daarmee is monacoline K in hydroxyzure vorm de krachtigste variant om uw ‘slechte’ cholesterol te helpen beheersen.
Er is nog een ander voordeel: dankzij die hydroxyzure vorm kan uw lichaam de beschikbare hoeveelheid co-enzym Q10, aanwezig in de lichaamscellen of aangevoerd via de voeding, ook optimaal gebruiken. Met CholeRice + ChoLive hoeft dus geen extra co-enzym Q10 in te nemen. Dit voordeel heeft u niet bij monacoline K in de lactonvorm.


6 X MÉÉR OLIJFEXTRACT

Die hoogwaardige rode gist rijst van CholeRice + ChoLive hebben we nog verbeterd met bijzondere polyfenolen uit olijven: vooral hydroxytyrosol.
Dit wonderlijke olijfextract werkt als antioxidant en beschermt zo de bloedlipiden, vooral de ‘slechte’ LDL-cholesterol, tegen oxidatieve stress. Die gunstige werking treedt op vanaf een dagelijkse portie van 5 mg hydroxytyrosol of 20 g (zo’n 22 ml) hoogwaardige olijfolie. CholeRice bevat zomaar even 30 mg hydroxytyrosol, wat overeenkomt met een dagelijks gebruik van 120 g (of 132 ml) olijfolie.


MET EXTRA ASTAXANTHINE

Ook astaxanthine werkt in de natuur als antioxidant. Het is een carotenoïde en een natuurlijke roze-rode kleurstof, die voorkomt in bepaalde vissen, garnalen, kreeftachtigen en microalgen.
Eén tablet bevat:
• 500 mg gefermenteerde rode rijst 
met 10 mg monacoline K
• 190 mg olijfextract 
met 30 mg hydroxytyrosol
• 3 mg astaxanthine
• 10 mg vitamine E (83% RI*)
• vrij van citrinine
• geen synthetische kleurstoffen
• geen smaakstoffen
• geen gluten, geen lactose
• 100% vegetarisch
*RI: Referentie-inname
Bestellen

 

Voor leden : selecteer uw producten,
gebruik code en bevestig uw bestelling.

Voor Nederland werken wij samen met Care by Nature in Soest als exclusieve distributeur.
Alle WHC Labs-producten zijn rechtstreeks bij hen verkrijgbaar via www.carebynature.nl


Indien u een ledencode heeft ontvangen van een voorschrijver, kan u deze hier invullen.
Hierdoor ontvangt u een extra korting en voordelige prijzen op meerdere aantallen.

 

 
 
 
 
INFO VOOR PROFESSIONALS

U bent arts of gezondheidstherapeut
en bent op zoek naar gedetailleerde
wetenschappelijke info over omega 3 en synergetische ingrediënten.
Klik hier.
GEBRUIKSAANWIJZING VOOR VOLWASSENEN
1 tablet per dag bij het avondmaal, of volgens advies van een gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

RICHTLIJNEN

Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht. Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Verpakking : 60 vegetarische tabletten

 
 
 
 

KLANTONDERSTEUNING

E-mail : sales@nutrogenics.eu

Tel: +32 (0) 78 48 03 25 
Tel: +32 (0) 471 07 07 07

 

VERZENDING & FAQ

Verzendinfo
Betalingsmogelijkheden
 

BEDRIJFSINFO

Over WHC Labs bvba