INGREDIËNTEN PER DAGINNAME
Diepzeevisolie r'TG-concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, vulstof: cellulose, koolzaadolie, bevochtigingsmiddel: glycerol, emulgator: diglycerylmono-oleaat, vulstof: calciumfosfaat, ubiquinol (KanekaQH™), menaquinone-7 (MenaQ7™), stabilisator: bijenwas, cholecalciferol, natuurlijk sinaasappelaroma, bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose, glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract, kleurstof: karamel, emulgator: sojalecithine.
VIER UNIEKE NUTRIËNTEN

QuattroCardio® bevat maar liefst vier unieke ingrediënten en scoort dus uitstekend op veelzijdigheid. 

* hoog gedoseerde en goed opneembare omega 3 visolie (EPA en DHA), meer dan 90% per capsule: goed om de normale werking van hart*, hersenen* en ogen* te behouden
* zuivere vorm van vitamine K2: helpt mee om de botstofwisseling gezond te houden
* erg werkzame vitamine D3: deze ‘zonnevitamine’ draagt bij tot het behoud van stevige botten en een goede werking van immuunsysteem en spieren, maar zonder de nadelen van zonnestralen
* Co-enzym Q10 (ubiquinol) : deze vitamine-achtige stof komt voor in al onze cellen, als sterk antioxidant biedt het bescherming tegen allerlei schadelijke stoffen.


BOOST VOOR 35-PLUSSERS


QuattroCardio® geeft uw gezondheid dus een totale boost. Beschouw het als een stukje levensverzekering in één verpakking, waar zowel vrouwen als mannen ouder dan 35 jaar hun voordeel mee doen.

* bij gebruik van ten minste 250 mg per dag

 
 
 • één handige blisterverpakking met 2 soorten softgels en 1 tablet
 • Softgel met 90% Geconcentreerde Omega-3 Visolie (EPA en DHA)
 • softgel met ubiquinol co-enzym Q10
 • tablet met vitamine K2 en vitamine D3
 • gecertificeerd voor hoogste zuiverheid
 • uit duurzame visserij, uitsluitend niet-bedreigde vissoorten
 • geen kleurstoffen
 • geen rundergelatine, geschikt voor pesco-vegetariërs
 • geen visgeur
 • toegevoegde sinaasappelsmaak
 • geen oprispingen
 • glutenvrij - lactosevrij
Bestellen

1 PACK   59.45  54.10 € : stukprijs  
  2 PACK - Voer uw ledencode in
  4 PACK - Voer uw ledencode in
  6 PACK - Voer uw ledencode in
 

Voor leden : selecteer uw producten,
gebruik code en bevestig uw bestelling.

Voor Nederland werken wij samen met Care by Nature in Soest als exclusieve distributeur.
Alle WHC Labs-producten zijn rechtstreeks bij hen verkrijgbaar via www.carebynature.nl


Indien u een ledencode heeft ontvangen van een voorschrijver, kan u deze hier invullen.
Hierdoor ontvangt u een extra korting en voordelige prijzen op meerdere aantallen.


 
 
 
 
 
Koud productieproces via een milieuvriendelijke technologie

Glutenvrij / Lactosevrij
Maandverpakking

 
INFO VOOR PROFESSIONALS

U bent arts of gezondheidstherapeut
en bent op zoek naar gedetailleerde
wetenschappelijke info over omega 3 en synergetische ingrediënten.
Klik hier.
1. UITERST HOGE OMEGA 3 CONCENTRATIE - ONGEZIENE ZUIVERHEID

Als u op zoek bent naar een goed opneembaar en zuiver visoliesupplement, kies dan voor QuattroCardio®. Dit supplement levert u niet minder dan 600 mg EPA en 495 mg DHA per capsule. Dit is een ideale hoeveelheid om uw omega 3-gehalte opgenomen via uw voeding (ook uw omega 3-index genoemd) boven de aanbevolen 8% te krijgen. Even belangrijk is de manier waarop deze omega 3’s worden geproduceerd. Bij de productie van de omega 3’s in QuattroCardio® wordt de zachtste methode gebruikt die momenteel bestaat, een koud productieproces via een milieuvriendelijke technologie, die ook alle sporen van zware metalen uit de ruwe visolie verwijdert.

2. CO-ENZYM Q10 IN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE VORM

Co-enzym Q10 komt in twee uitwisselbare vormen voor: ubiquinone en ubiquinol. Ubiquinol is de beste keuze van deze twee vormen. De mate waarin ubiquinone kan omgezet worden in ubiquinol, daalt met de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 35 jaar wordt daarom aangeraden een ubiquinolsupplement in te nemen.
Ubiquinol is een onmiddellijk bruikbare vorm van CoQ10 en moet niet meer omgezet worden. Met QuattroCardio® krijgt u dagelijks 100 mg ubiquinol. In voeding komt ubiquinol voornamelijk voor in ingewanden (bijvoorbeeld in varkenshart, 20 mg/100 g) en in veel minder mate in gevogelte (bijvoorbeeld kippenbil 2 mg/100 g) of vis (bijvoorbeeld forel 1 mg/100 g). Niet meteen grote hoeveelheden. Tot voor kort was het niet mogelijk om Ubiquinol in een stabiele vorm in supplementen te verwerken.
Dat is de reden waarom de meeste supplementen ubiquinol bevatten. Een Japanse firma is erin geslaagd een stabiele vorm van ubiquinol te produceren. Voor QuattroCardio® gebruiken wij enkel deze makkelijk opneembare, originele Japanse capsules.


3. VITAMINE K2 ALS MK -7, ZOALS HET TRADITIONELE JAPANSE ONTBIJT

Natto, het hoofdbestanddeel van het traditionele Japanse ontbijt, bevat opvallend veel vitamine K. Het is gemaakt van gefermenteerde sojabonen en niet bepaald aantrekkelijk voor westerlingen, omdat het vrij sterk ruikt en tamelijk kleverig is. Gelukkig is de superieure vorm van vitamine K uit natto beschikbaar in
supplementvorm, namelijk als vitamine K2, meer bepaald het type dat we kennen als menaquinone 7 (MK-7). MK-7 zorgt ervoor dat u normale botten behoudt. QuattroCardio® geeft u een dagelijkse dosis van 90 μg MK-7 als MenaQ7 crystals (MK-7 in een zuiverheid van meer dan 95%).


4. VITAMINE D3: GOED FYSIOLOGISCH WERKZAAM

Er zijn twee soorten vitamine D: vitamine D3  en vitamine D2. D3 zit vooral in vette vis en is identiek aan de vitamine D die door het lichaam wordt aangemaakt. Dat is de reden waarom vitamine D3 minstens drie keer zo effectief door het lichaam wordt gebruikt dan D2. Vitamine D3 ondersteunt het behoud van normale beenderen en speelt ook een rol bij de normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van de normale spierfunctie. Kortom, QuattroCardio® geeft u omega 3, ubiquinol, MK-7 en vitamine D3 van topkwaliteit. De unieke samenstelling van dit supplement zal uw gezondheid ongetwijfeld ten goede komen en dit aan een heel betaalbare prijs.

GEBRUIKSAANWIJZING

Twee softgels en één pareltablet per dag, liefst bij een maaltijd.

ALLERGENENINFORMATIE
QuattroCardio™ kan sporen van soja-eiwitten bevatten.

RICHTLIJNEN
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht.
Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.


AANVULLENDE INFORMATIE
Nettogewicht : 77 g.
Verpakking : 30 softgels omega 3,
30 softgels CoQ10,
30 pareltabletten vitamine K2/D3.
Afmetingen : 75 x 68,5 x 102 mm.
 
 
 

KLANTONDERSTEUNING

E-mail : sales@nutrogenics.eu

Tel: +32 (0) 78 48 03 25 
Tel: +32 (0) 471 07 07 07

 

VERZENDING & FAQ

Verzendinfo
Betalingsmogelijkheden
 

BEDRIJFSINFO

Over WHC Labs bvba