O'hisa Skinfood uit planten
voor Mannen en Vrouwen
 


Iedereen kent het gezegde ‘je bent wat je eet’ en dat geldt zeker voor de gezondheid van je huid en haar. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en weerspiegelt rechtstreeksje innerlijke gezondheid.

Een goede gezondheid weerspiegelt zich in glanzende, gezonde haren en een mooie huid.

Tekorten aan essentiële voedingsstoffen hebben een onmiddellijke weerslag op onze uiterlijke schoonheid. Haarproblemen komen veelvuldig voor, niet alleen bij mannen maar ook bij vrouwen.

De meeste haargroei- en versterkingsmiddelen beloven veel, maar leveren povere resultaten op.


Skinfood uit Planten

O’HISA helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid behouden en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Fijne rimpels zijn verminderd en de textuur van de huid wordt gladder.

Met O’HISA geef je je weerstand én je uitstraling het juiste duwtje in de rug. Op élke leeftijd.
Bestellen
  2 maand verpakking
1 PACK   99.95  90.95 € : stukprijs  
  2 PACK - Voer uw ledencode in
  4 PACK - Voer uw ledencode in
  6 PACK - Voer uw ledencode in
  1 maand verpakking
1 PACK   59.95  54.55 € : stukprijs  
  2 PACK - Voer uw ledencode in
  4 PACK - Voer uw ledencode in
  6 PACK - Voer uw ledencode in
 

Voor leden : selecteer uw producten,
gebruik code en bevestig uw bestelling.

Voor Nederland werken wij samen met Care by Nature in Soest als exclusieve distributeur.
Alle WHC Labs-producten zijn rechtstreeks bij hen verkrijgbaar via www.carebynature.nl


Indien u een ledencode heeft ontvangen van een voorschrijver, kan u deze hier invullen.
Hierdoor ontvangt u een extra korting en voordelige prijzen op meerdere aantallen.

 
 
 
INGREDIËNTEN
O'HISA 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten, Rijk aan Omega 7 uit Biologische Duindoornolie via superkritische extractie, Omega 9 uit extra virgin olijfolie met olijfextract (Olea europaea, vrucht), Hyaluronzuur
(Haybest®) Hyaluronzuur van Plantaardige oorsprong, Hydroxytyrosol, Superoxide
dismutase (SOD) Extract uit Cantaloupe, speciale Meloensoort met Unieke Eigenschappen, Zink, Koper, Vitamine B2, B5, B6, B12, D-biotine, Foliumzuur en Astaxanthine met wetenschappelijk bewezen werkzaamheid.


Sterke Antioxidanten
Zuivere Kwaliteit zonder
Chemische Oplosmiddelen
Geen Rundergelatine, geschikt
voor Pesco-vegetariërs
Glutenvrij - Lactosevrij
Voor Haar, Huid, Nagels
en Slijmvliezen


O’HISA staat ook voor Omega Hair Immunity Skin Anti Aging. Het is een heel zuivere, opmerkelijke cocktail van natuurlijke ingrediënten, uitsluitend van plantaardige oorsprong. Zo bevat het 100% plantaardig hyaluronzuur (een lichaamseigen stof die als ‘smeerolie’ werkt, maar die we met het ouder worden minder aanmaken), natuurlijke astaxanthine (een veelzijdige carotenoïde), een speciaal meloenextract en duindoornbesolie.

Gezond Vanbinnen, Vanbuiten Mooi

O’HISA helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid behouden en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De zink, vitamine B2, biotine en bètacaroteen (provitamine A) uit duindoornbessen helpen een gezonde, soepele huid behouden, terwijl biotine en zink ook het behoud van een dichte, volle haardos ondersteunen. Tegelijk bevordert O’HISA de goede werking van uw immuunsysteem (zink, vitamine B6, B12, foliumzuur, koper en bètacaroteen/ provitamine A). Bètacaroteen (provitamine A) speelt ook een cruciale rol bij de conditie van de slijmvliezen en zink houdt vooral de nagels in topvorm.


Beschermt Bloedlipiden tegen Oxidatieve Stress

O’HISA is een uniek complex van 100% natuurlijke ingrediënten dat grondig wetenschappelijk getest is. SkinNutraceutical, want nutriënten zoals zink, vitamine B2, biotine en de bètacaroteen (provitamine A) uit duindoornolie helpen een gezonde huid behouden. Antioxidants, want onder meer vitamine B2, zink en koper helpen de lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve stress. Een portie hydroxytyrosol (5 mg), een polyfenol uit olijfolie, ten slotte beschermt de bloedvetten tegen oxidatieve stress.*
* Gunstig effect bij dagelijkse inname van 20 g olijfolie
 
 
 
Extra voedingsstoffen van de Zuiverste Kwaliteit
De biologische duindoornolie (omega 7) is verkregen via superkritische extractie. Dit is een milieuvriendelijke procedure bij lage temperatuur, zonder gebruik van chemische oplosmiddelen. Extra vierge olijfolie is olijfolie van de allerhoogste kwaliteit. Omdat de olijven heel vlug verwerkt worden na het plukken zijn geur, kleur, smaak én samenstelling van de olijfolie optimaal. De natuurlijke astaxanthine (een roze-rode kleurstof die voorkomt in garnalen of microalgen) is veelvuldig getest, wat een maat is voor een betrouwbare kwaliteit. De Extramel® superoxide dismutase (SOD) komt uit het sapconcentraat van een speciale soort cantaloupe meloen. Deze SOD is grondig getest bij mensen en kan door zijn hoge zuiverheid en stabiliteit gebruikt worden aan slechts 10 mg per dag. Het Hyabest® hyaluronzuur is van niet-dierlijke oorsprong, en vervaardigd via biofermentatie. Het is dus niet afkomstig uit hanenkammen, haaienvinnen of walviskraakbeen zoals de meeste preparaten van hyaluronzuur. Bovendien is dit hyaluronzuur zodanig geconcentreerd dat het 100% zuiver is, terwijl veel andere goedkope vormen van hyaluronzuur maar 11% echt hyaluronzuur bevatten.
 
 
 
Info voor Professionals

U bent arts of gezondheidstherapeut en bent op zoek naar gedetailleerde wetenschappelijke info over omega 3 en synergetische ingrediënten.
Klik hier.
Gebruiksaanwijzing voor Adolescenten en Volwassenen
1 softgel per dag. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Richtlijnen
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Andere ingrediënten
Visgelatine; verdikkingsmiddel: bijenwas; bevochtigingsmiddel: glycerol; antioxidant: tocoferolrijk extract; verdikkingsmiddel: lecithine; kopergluconaat; natriumhyaluronaat.

Dit product is vrij van tarwe, gluten, zuivel en kunstmatige bewaarmiddelen.


Bewaring
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht, niet invriezen.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Notificatienummer: NUT/PL/AS 2164/12


Aanvullende Informatie
Verpakking 30 en 60 softgels
 
 
 

KLANTONDERSTEUNING

E-mail : sales@nutrogenics.eu

Tel: +32 (0) 78 48 03 25 
Tel: +32 (0) 471 07 07 07

 

VERZENDING & FAQ

Verzendinfo
Betalingsmogelijkheden
 

BEDRIJFSINFO

Over WHC Labs bvba